flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Диканського районного суду взяла участь у зборах суддів місцевих загальних судів Полтавської області

16 листопада 2020, 08:16

13 листопада 2020 року у приміщенні Територіального управління Державної судової адміністрації України в Полтавській області проведено збори суддів місцевих загальних судів Полтавської області щодо дообрання делегатів на XVIII черговий з'їзд суддів України. Делегатом від Диканського районного суду взяла участь суддя Кириченко Ольга Сергіївна.

       Порядком денним було визначено питання про заміну обраного делегата на ХVІІІ черговий з’їзд суддів України МАЛЬЦЕВА Сергія Олексійовича у зв’язку з обранням на адміністративну посаду голови Котелевського районного суду Полтавської області та про обрання додаткового делегата на ХVІІІ черговий з’їзд суддів України у зв’язку зі зміною кількості делегатів за встановленою квотою з 6 на 7 від місцевих судів Полтавської області.

       Зокрема  рішенням зборів суддів місцевих загальних судів Полтавської області затверджено додаткові делегати на XVIІІ черговий  з’їзд суддів України від місцевих загальних судів Полтавської області, а саме: ТРОЦЬКА Алла Іванівна, суддя Октябрського районного суду  м. Полтави та ЦИБІЗОВА Стелла Анатоліївна, суддя Полтавського районного суду Полтавської області.

За матеріалами ТУ ДСА в Полтавській області