flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з нагоди професійного свята — Дня працівників суду!

14 грудня 2020, 09:32

Шановні працівники апарату

районного суду, працівники служби судової охорони, ветерани праці!

 Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня працівників суду!

 

Щорічно 15 грудня в Україні відзначається професійне свято - День працівників суду, яке офіційно було встановлено Указом Президента України від 08.12.2000 №1318/2000. Запровадження цього професійного свята – це гідна оцінка державою нелегкої праці тих, хто покликаний охороняти права і свободи громадян, утверджувати верховенство права, справедливість і гуманізм у суспільстві.

Основною складовою іміджу будь – якої країни є дотримання прав і свобод людини. Поряд із Конституцією саме правосуддя може гарантувати громадянам основні права. За останні роки вітчизняне судочинство зробило значний крок уперед в напрямку прогресивних світових стандартів. Диканський районний суд Полтавської області, відповідаючи викликам сьогодення, також постійно вдосконалює свою роботу для створення належних умов для забезпечення правосуддя та захисту прав, свобод та інтересів громадян.

Протягом цього року Диканським районним судом Полтавської області було розглянуто більше тисячі судових справ різних категорій, здійснено захист законних прав та інтересів сотень людей.

Всі працівники районного суду та працівники служби судової охорони заслуговують найщиріших слів вдячності за їхню нелегку працю, які у цей нелегкий час, коли територією України швидкими темпами поширюється коронавірус COVID-19, забезпечили здійснення правосуддя та захисту прав, свобод та інтересів громадян на території Диканщини.

Окремі слова вдячності висловлюємо за професіоналізм, за благородну та нелегку справу служінню народу ветеранам праці Диканського районного суду, які зараз перебувають на заслуженому відпочинку – суддям у відставці Дмитру Новаку, який більше 31 року очолював суд і перебував на посаді голови суду, Анатолію Гвоздику, який пропрацював суддею у суді близько 18 років, а також державним службовцям, які пропрацювали в суді понад 16 років – Катерині Дубовій, секретарю суду, та Олексію Шевченку, старшому судовому розпоряднику.

Бажаємо всім міцного здоров’я, родинного затишку, щастя, миру, добробуту та наснаги для нових звершень, достойного матеріального забезпечення та активного відпочинку!

 

                 З щирими побажаннями та повагою,

          голова Диканського районного суду Людмила Петренко,

          суддя Диканського районного суду Ольга Кириченко,

          керівник апарату Диканського районного суду Дмитро Обрізан.