flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо підвищення кваліфікації працівниками апарату суду

30 березня 2017, 13:44

20–24 березня 2017 року в місті Харкові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України провели підготовку спеціалістів кадрового забезпечення місцевих та апеляційних судів.

Підготовку проводили 32 працівники кадрових підрозділів судів.

У перший день підготовки слухачі удосконалили свої знання з ділової української мови. Кандидат філологічних наук, доцент Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Василь Пивоваров розповів про особливості норм сучасної української літературної мови, ознайомив спеціалістів кадрового забезпечення з основами етики ділового листування та процесуального документування.

Головний редактор видання “Держслужбовець” Андрій Мацокін упродовж тижня спілкувався зі слухачами з питань застосування в роботі норм законодавства про державну службу, провів інтерактивні заняття з вивчення основних положень Закону України “Про державну службу”, проаналізувавши вимоги Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби та Порядку присвоєння рангів державних службовців.

Про організацію роботи з документами, що містять службову інформацію з грифом “Для службового користування”, розповів заступник начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Харківській області Валентина Черняк. Спеціалісти кадрового забезпечення ознайомили з порядком реєстрації, обліку, виготовлення та зберігання таких документів.

Суддя Харківського апеляційного адміністративного суду Михайло Гуцал розглянув зі слухачами основні вимоги Закону України “Про доступ до публічної інформації” та порядок подання декларацій про доходи і зобов’язання фінансового характеру.

Від Диканського районного суду участь у навчанні взяла консультант суду (по роботі з персоналом) Маслій Любов Петрівна, за результатами якого отримала відповідний сертифікат.