flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Диканський окружний суд зареєстровано як юридичну особу

20 вересня 2018, 16:18

17 вересня 2018 року у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань зареєстровано новоутворений Диканський окружний суд як юридичну особу.

Як повідомлялося, Указом Президента України від 29.12.2017 року № 451/2017 "Про реорганізацію місцевих загальних судів" було постановлено утворити, зокрема, Диканський окружний суд шляхом реорганізації (злиття) Диканського районного суду Полтавської області та Котелевського районного суду Полтавської області.

Новоутворений Диканський окружний суд почне здійснювати правосуддя з дня, визначеного у повідомленні голови суду про початок роботи. Відповідна інформація буде опублікована в газеті "Голос України", як цього вимагає ч. 6 ст. 147 Закону України "Про судоустрій і статус суддів".

Диканський районний суд Полтавської області здійснюватиме правосуддя до дня внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відомостей про припинення його роботи та виключення з вказаного Реєстру відомостей про нього як юридичної особи.

 

Прес-секретар суду                              О.М. Юрченко

 

Копія виписки про реєстрацію Диканського окружного суду