flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисті збори колективу Диканського районного суду з нагоди відставки голови суду Новака Д.І.

28 вересня 2018, 14:38

Сьогодні, 28 вересня 2018 року, колектив районного суду урочисто провів у відставку голову суду НОВАКА Дмитра Івановича, який відповідно до рішення Вищої ради правосуддя №3005/0/15-18 від 27 вересня 2018 року був звільнений з посади судді Диканського районного суду Полтавської області у зв’язку із поданням заяви про відставку.

Урочисті збори переплелися зі смутком, адже вихід у відставку Новака Дмитра Івановича – це закінчення великого життєвого етапу, прощання з роботою, колективом. Для тих, хто залишається – це втрата досвідченого колеги-професіонала, керівника органу. Новак Дмитро Іванович пропрацював на посаді професійного судді 37 років 6 місяців, з яких понад 28 років на посаді голови Диканського районного суду.

Під керівництвом Дмитра Івановича районний суд мав одні з найкращих показників роботи серед інших судів Полтавської області.

Новак Д.І. завжди відповідально та добросовісно відносився до своїх обов’язків, ставив інтереси роботи вище своїх особистих, гідно служив Закону та вніс великий професійний вклад у вітчизняне правосуддя, за що йому присвоєно почесне звання “Заслужений юрист України.

Новак Д.І. висловив колективу суду теплі слова подяки за злагоджену працю.

Колектив суду сердечно висловив велику повагу і вдячність голові суду у відставці Новаку Д.І. за професійний підхід до роботи, високі моральні принципи, вірне служіння Закону, виваженість і справедливість, та побажав міцного здоров’я, натхнення, енергії та реалізації всіх задумів і мрій.

Згідно з наказом №6-О/С-р від 28 вересня 2018 року обов’язки голови Диканського районного суду Полтавської області тимчасово виконуватиме суддя ГВОЗДИК Анатолій Євгенович.